One night stand

NOVELLE:

“Jeg ved ikke…” siger jeg og tøver, mens mit gab bliver fyldt ud at en blød varm mund. <kys>
“Jeg ved ikke helt…”. <kys>
“Jeg ved ikke om det er.. Om det er så god en ide”. <kys>
“Hvad?” <kys>
“Det her..” <kys>
“Du mener at vi…. knalder?”, svarer han.
Hver sætning presses ud i hvert af de kortvarige mellemrum, der eksistere fra vi har kysset, til vi atter kysser igen.
“Ja”.
“Kom nu”.
“Jeg bange for…”, “Jeg bange for..”.
“Schhhhh” svarer han. Og slukker munden på mig med hans tunge rundt om hele mit gab, hvorefter han langsomt hiver bukserne og efterfølgende trusserne af mig, og lader mig om at trække tøjet af ham samtidig med at vi kysser, jeg mener snaver, snaver til vi nærmest hiver vejret ud af hinanden og bliver lettere bedøvet af den erotisk udmattelsesleg.
“Jeg er bange for…, bange for at jeg kommer til at tage det for mere end det er”.
“Tage det her for mere end det er?”. Han giver mig et langt kys.
“Stop, stop lige to sekunder”, beordrer jeg.
“Hvad så skat?”, spørger han forvirret.
“Jeg ved ikke om det her så god en ide, igen”.
“En god ide, jamen synes du da ikke at det er behageligt?”. Siger han, og kysser mig blidt på ansigtet.
“Jo, jo”, forsikrer jeg ham.
“Nåh men hvad er problemet så, skat?”.
“Det er måske, det er måske lige netop det der… stop, stop lige to sekunder og lad mig tale færdigt.”, siger jeg til ham mens jeg får afværget hans kys med hånden.
“Okay skat, fortæl, fortæl”, siger han.
“Jeg ved ikke om det er så godt det her”.
“Men synes du ikke det er rart skat?”, spørger han med en kærlig stemme.
“Jo Martin det er ikke det, det er bare… jeg bange for at ende med at tage det her for mere end det er”, siger jeg med en stemme som er på nippet til at knække.
“Nåh, men bare rolig skat, jeg glemmer ikke det her, det skal du ikke være bange for.”.
“Men hvad hvis jeg bliver forelsket i dig?”, spørger jeg ham med bævende stemme.
“Jamen så gætter jeg vel på at det her ikke bliver den sidste gang vi er sammen, he he”.
“Det er måske ikke bare et enkeltstående tilfælde for dig?” spørger jeg ham usikkert, i tvivl om hvorvidt han er sød eller om han bare lader som om. “Da ikke hvis det ikke blot er et enkeltstående tilfælde for dig, skat.” .
Han lægger sin stærke hånd oven på den store mørke pels mellem benene på mig og begynder forsigtigt at gnide fingrene blidt omkring toppen af mit venusbjerg.
“Så du vil gerne fortsætte med at ses?” fremstammer jeg usikkert samtidig med at det dirrer i hele kroppen på mig med glødende velbehag fra hans medfølende fingerarbejde mellem mine ben.
“Absolut, det var da også derfor jeg gav dig mit nummer skat, husker du ikke?”, siger han.
“Nåeh ja, det er også rigtigt.”, svarer jeg usikkert.

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal tro, men jeg anstrenger mig hårdt for at lette sindet for bekymringerne og spændingerne over på den ene side at være ved at nærme mig at dyrke elskov med det smukkeste væsen jeg nogen sinde har mødt, og på den anden side frygte at han ikke elsker mig men kun begære min krop. Efter lidt fingerarbejde, gensidig oralsex, onani, presser han langsomt sit store fyldige lem ind mellem mine afspændte kønslæber og begynder at støde. Frem og tilbage pumper han mig igennem og fylder hele mit underliv med en velvære, så kildende, så dirrende voldsom, som sad jeg i en rutchebane, der var i gang med at loope. Jeg stønner, stønner kraftfuldt og voldsomt af ren og skær overgivelse til den infernalske nydelse, der breder sig over det hele i mit svedende legeme.
Et par orgasmer senere flød det ud med varm klistret væske inden i mit indre, mens han gabte op og stønnende udbrød et vellystigt “AAHHH ah woooow” mellem hans heftige og tunge vejrtrækninger.

Stød efter stød, var jeg gradvist blevet mere og mere frigjort fra mine ellers så udtalte hæmninger og var blevet bragt i en døsig tilstand af en sjælden varme og ro, der gjorde at jeg turde sige lige hvad, der faldt mig ind.
“Jeg har aldrig, jeg har aldrig haft så god en oplevelse før”, siger jeg halvt stammende.
“Virkelig?”, svarer han afslappet.
“Ja, har aldrig prøvet i den grad at blive sendt til himmels, jeg er fuldstændigt høj”.
“’Ja, det var fandme også dejligt”, siger han. “Det er os så længe siden jeg sidst har fået noget”.
“Glæder mig næsten allerede til næste gang”, siger jeg med et kærligt smil på læben.
“Nåhh tror vist lige jeg skal have samlet noget energi op indtil da” svarer han smilende med en søvnig stemme.
“Ja det må du meget gerne gøre… for min skyld”.
“Du er så dejlig”. “Du er så fucking superdejlig” svarer han, og kysser mig.
“Du er bare så dejlig og smuk, jeg må være nået til paradis nu” svarer jeg ham.
“Ja, det er fordi du er engel, en lille fræk engel, som er så uartig, at hun lige har været i seng med en djævel”, siger han med en spøgefuld stemme.
“Næææ det er da noget pjat, jeg er en engel, som lige har været sammen med en elv”.
“En!?”, svarer han undrende.
“Ja sådan lige som i den der tegneserie eller ligesom dem fra Ringenes Herrer”, svarer jeg.
“Nåeh ja, ja de karakterer må være lavet efter mig”.
“Ja, og hvilke smukke kopier, kopier, der dog på ingen måde kan måle sig med originalen”.
“Nej originalerne er altid smukkest, for…..”, jeg kan se på ham, at han er på nippet til at falde i søvn.
“Alle.. Alle fyrer jeg har været sammen med, de har altid, altid såret mig”, fortæller jeg ham med en bævende stemme.
“Mhhm jaså?”, svarer han søvnigt.
“Du er den eneste reelle fyr jeg har været sammen med, alle andre har altid været rigtigt søde men så bare vist sig at være nogle kolde svin”.
“Men du..”, efter at have været følelsesladet så længe, kunne jeg ikke længere holde tårerne tilbage.
“Du er bare så varm, så blød og varm”, jeg hulker stille mens han tager mig ind i favnen, og holder om mig, som om vi altid har hørt sammen.
Jeg begraver hulkende mit hoved mod han trygge hårde behårede mave, mens han aer mit lange hår med langsomme masserende bevægelser, og jeg græder lidt mere og lader ham løfte mit hoved op, og give sig til at kysse mig kærligt. Minut for minut løftes jeg oppe i et højere og højere luftlag af euforisk lyksalighed, mens jeg lader smerten forlade hjertet tårer for tårer, med hans læber presset mod mine. Jeg må være nået paradis.
“Jeg vil aldrig nogen sinde slippe dig igen”, får jeg fremmumlet med bævende stemme og fortsætter: “Jeg vil aldrig slippe dig, aldrig forlade dig, aldrig forråde dig”.
“Bare rolig skat, jeg vil altid være hos dig, uanset hvor du befinder dig, uanset hvilken situation du befinder dig, uagtet omstændighederne, så vid, vid at jeg med et hundrede procents sikkerhed er hos dig, jeg er hos dig, og vil altid være hos dig, vi er et, og et kan aldrig skilles, uanset hvor langt væk vi befinder os, du er min skat, du er min engel og det vil du altid være.”,  fortæller han mig kærligt hvorefter søvnen begynder at indtræde. Mens mine øjne lukker sammen ser jeg ham langsomt lette til himmels med englevinger. Sekund for sekund bliver hans skikkelse mindre og mindre til den til sidst at forsvinde i mørket. Kun hans ansigt står tilbage, fastfrosset i et kærligt udtryk.

Jeg vågner op i et koldt og gråt værelse med et billede trykt mod ansigt. Jeg skynder mig at lukke for vinduet og skruer op for varmen med bulne øjne og et hovedet som er tungt og slap af gråd. På trods af en stærk frygt for at bryde sammen, ser jeg på det billede jeg har holdt på de sidste mange timer, det er billedet af min mand, min engel, en efterhånden årtier gammel affære, omend der aldrig er gået en eneste dag hvor jeg ikke har spejdet efter ham. Spejdet efter ham med urokkelig fast tro på at han pludseligt skulle komme forbi, fordi han havde savnet mig. Savnet mig og længtes efter mig lige så meget som jeg længes efter ham. Jeg har været sammen med flere fyre siden, men de har altid strandet, ligesom jeg selv er strandet, strandet ved det dyb, der ligger mellem os. Et dyb, af den allermest sydende lidenskab og dybeste kærlighed, som ligger der, gemt til dig, gemt til den dag du kommer flyvende tilbage fra himlen og ned til mig på sengen, igen. Jeg bryder sammen på gulvet. Værelset er koldt og rummet gråt, og dagen er søndag, og uanset hvilken dag det er, er det søndag. Hver dag er søndag, fordi kærligheden er evig. Søndag. Dagen, hvor du svandt til himmels, og forlod mig på sengen i et koldt og gråt værelse.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s