Pastor John Piper: Kvinder, der vokser sig mellem benene ødelægger Gud’s skaberværk!

Original udgivet den 11. august 2015, 19:42.

Den amerikanske pastor John Piper, stifteren bag hjemmesiden desiringGod.Com og forfatter til mere end 50 bøger, bekræfter at plastik operationer er en synd. For som han engang udtrykte det under en online-prædiken.”Gud fejler ikke.”

“Gud forener os i vores moders livmoder, her skaber han vores basale træk, og grundstrukturer, og for nogen af jer vil dette ikke ændre sig det store – de hår I har, den næse I har, de hofter I har, den højde I har og den teint I har. Vil ikke forandre sig nævneværdigt. Disse ting kommer af de gener Hvorherrer har skabt os med, og derfor er det i virkeligheden blot et spørgsmål om at have tillid til Hvorherrer, ikke sandt?” siger John Piper spørgende. “Gud fejler ikke, så lad os alle favne vores kroppe med de plusser og minusser de nu engang har, som en opofrelse og en accept af Hvorherrer.”

Dog gik “Bethlehem College & Seminary’s kansler” skridtet yderligere ved at fortælle at kvinder, der “fjerner hårene fra deres private dele, er lige så syndige som de kvinder, der får foretaget plastik operationer.”

“Det de fleste kvinder ikke forstår, er den kompleksitet i Guds arbejde, som han lagde for da han skabte menneskeheden. Der er en grund til at han skabte os med den menneskekrop han skabte os i. Som sagt, nogen folk er behårede, andre er ikke, der findes tusindvis af varianter af menneskekroppen, på jorden,” siger Piper. “Men at fjerne hår fra private dele, og især det at vokse det af er akkurat lige så forkert som at få opereret næsen mindre, eller få implantater i brystet. Det er slet og ret ikke ment til at skulle ske.”

Pastoren tilføjer ydermere: “Hvis Gud følte at det var det rigtige ville han havde skabt mennesker uden behåring på de intime områder. Men det var tilsyneladende ikke tilfældet. Vi er nødt til at stoppe med at prøve at ændre på ting, der ikke fejler noget. Det pudsige ved dette er at det er en af de få sager, hvor evolutionsteorien og religionen kommer til enighed med hinanden. Guds værk er Guds værk!”

Artiklen er en oversættelse af Pastor Piper’s egne ord fra denne artikel. Husk det udsagn Pastor Piper kommer med ikke kan bestrieds da en pastor’s ord om kønsbehåring altid er ubestridelige (men det ved du forhåbentligt godt, allerede!)

Kig med i næste uge hvor vi fortæller… :

9nqRuXAc

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s