øksemanden anbefaler: Forstyrrende YouTube videoer, der VIL give dig mareridt!

You Tube Videoer, der VIL give dig mareridt:

Man ved at en reklame har et ekstremt indehold når den ledsages med en helbredsadvarsel, om at man ikke bør se den i tilfælde af at man har lægelige problemer af enten psykisk eller fysisk karakter, og regelmæssig bliver tilset af en læge. Det er ikke desto mindre tilfældet for denne reklame af japansk bilfirma, der advarer mod faren ved at køre over sneglatte veje, uden vinterdæk.

Jeg citerer fra videoen:

HEALTH WARNING: Please refrain from watching if any of the following applies to you: Have mental og physical concern and may have to see a doctor regularly.

Så er du dobbelt-advaret. Ikke at jeg tror at det stopper dig fra at se den, laban!

Konklusion: Den japanske stat er så DESPERATE efter at henlede borgernes opmærksomhed på om deres bildæk følger sæsonen, at de er villige til at lege med borgernes helbred. Og Japan har tydeligvis reklamefirmaer med et stort potentiale for også at gøre sig i gode gyserfilm!

Creep faktor: 10

Mand i Saudi-Arabien finder mystisk haltende ældre (spøgelses?)dame gående på vejen til, hans egen meget tydelige og voldsomme rædsel.

Konklusion: Araberen i bilen er tydeligvis et meget uhøfligt og koldt menneske. I stedet for at tilbyde et lift til den stakkels haltende ældre dame han møder på vejen, stopper han op og råber af hende. Og ikke bare kører han væk fra hende, men han gør det efter først at have trukket baglæns i køretøjet, stået ud af døren og råbt hende(!). Trukket tilbage i køretøjet, for hver gang hun kommer tættere på bilen, og så til sidst speede væk og køre uden hende. Mennesker kender godt ikke til almen høflighed, nutildags! Høhø. Spøg til side. Jeg ved ikke hvad i al verden det er for et væsen, de møder på vejen. En ældre dame skabning, der trods halten går utroligt hurtigt, er unaturligt stærkt bleg i farven og udviser en yderst ubehagelig adfærd, der på intet gør noget for at nedtone hendes i forvejen skræmmende skikkelse. Jeg ville overveje at køre hende ned med bilen, hvis ikke det var fordi at jeg ved fra samtlige gysere jeg har set, at hun ville tage en yderst grusom hævn.

Creepfaktor: 10

Fyr undrer sig over hvem det er, som har spist af hans chokoladebar. Han tror det er hans kæreste, men da han sætter et kamera til at overvågne hans køkken om natten,  opdager han at der eksisterer en yderst skummel og ubehagelig historie bag det.

Konklusion: Tjek altid eventuelle skjulte eller perifere rum for hjemløse kvinder. Og eventuelt også din vask for urinspor.

Creepfaktor: 6

Creep

downloadjj

Genre: Lost Footage

Creep er en særdeles forstyrret lost-footage film om en mand ved navn Aaron, som får til opgave at filme den kræftramte person Josef’s liv for en dag. En umiddelbart overskuelig og godt betalt opgave, som dog ender helt anderledes end ventet. Det går nemlig langsomt går op for Aaron at det ikke er alt i Josefs liv, som er som det skal være. Filmen byder på fremragende skuespil præstationer, og en skræmmende rejse ind i et yderst forstyrret sind. Se den hvis du ligesom mig elsker nedbarberede og jordsnære horrorfilm, hvor det skræmmende ikke er overnaturlige og uforklarlige fænomener, men derimod den menneskelige sinds syge tilstand.

Dom:

***** ud af seks artiskokker

Creepfaktor: 9

Smiley

hqdefault

Smiley er et udvandet ophug på tidligere gyserfilm. Allermest tydeligt, kult klassikeren Candyman fra 1992, hvis urban legende prægede historie, den følger. Med den forskel at man i stedet for at se sig i spejlet og sige candyman 3 gange, skal man koble sig på et chatnetværk, finde en random bruger og skrive “I Did It For The Lulz” og måske, kommer en morder maskeret med et smiley ansigt, efter én. Det lyder åndssvagt, og det er det også. Det tydeligt at filmen forsøge at være en opdateret Twitter udgave af Candyman, men med en særlig dybde omkring det moderne menneskes spirituelle forfald til og sociale afstumpethed, som tager form i den virtuelle verden, der langsomt er ved at overtage menneskets hjerne. Og det i en grad så vi dårligt kan skelne virtuel virkelighed fra naturlig. Med reference til det utal af videoer på nettet, vis ekstreme og voldelige indhold, vi ikke ved om er falskt og konstrueret eller egentligt reelt.  Men Smiley dumper fælt ved at gøre brug af de mest papirtynde lommefilosofiske klicheer, urealistiske handlinger og havlsløje effekter. Det lykkedes os aldrig at frygte hverken Smiley eller den tåbeligt nihilistiske ungdom

Dom:

  • ud af seks artiskokker

Creepfaktor: 1 – Det er et fucking smiley ansigt

Ugen Playlist: Winter Has Come

Marduk – Panzer Division Marduk

2925

Panzer Division Marduk (1998) er et en slags hybrid mellem black og dødsmetal, med trommer der slår så hurtigt at de lyder som maskingeværskud og en vildskab som tordnende, at man man nærmest bliver flået omkuld. Aggression er total mens den musikalske variants er i bund på Panzer Division Marduk, der er umelodisk men beundringsværdigt brutalt. 

Panzer Division Marduk

Emperor – Ye Entrancemperium

500x500

Anthems of the Welkins at Dusk (1997)

Anthems of the Welkins at Dusk bliver der tilgengæld ikke sparet på melodierne, der bliver både brugt syntethizer og effekter på en værk, der alt i alt er en storslået blanding af omskuldssmadrende voldsom ekstrem metal og højdramatiske melankolske toner. Prøve alene at sætte det første nummer efter det instrumentale første nummer, Ye Entracepmerium (ovenstående) og hør præcis hvor uhyrligt voldsomt, energisk og højdramatisk det egentligt er. Et af black metallens absolutte højdepunkter, starten på symfonisk black metal og en milepæl indenfor ekstrem metal. Ganske enkelt sublimt!

Mayhem – Pagan Fears

Mayhem_-_De_Mysteriis_Dom_Sathanas

De Mysteriis Dom Sathanas (1994)

De Mystriis Dom Sathanas er de højdramatiske effekter og keyboard-toner helt udeladt og i stedet får vi en gedigen, rå og upoleret gang old school black metal på dette historiske mesterværk. Det er råt, uskønt, næsten skiteagtigt og antikt i sin lyd. Den kolde atmosfære, den melankolske stemning, den organiske lyd, det hele emmer af noget antikt på sin helt egen unikke facon. Afgjort et mesterværk og et must for enhver fan af ekstrem metal.

Tjsuder – Kaos

24861

Fra albummet Antiliv (2015)

Keep Of Kalessin – Ascendant

Istapp – Apep

11246687_772552269508906_15464306471694433_n

Frostbiten (2015)

Lock Up – Brethren of the Pentagram

Lock_Up_-_Necropolis_Transparent

Necropolis Transparent (2011)

Marduk – Throne of Rats

Marduk_-_Plague_Angel

Plague Angel (2004)

Apostasy – The Blacker The Blood

Apostasy_-_Nuclear_Messiah

Nuclear Messiah (2014)

Limboniac Art – Portal To The Unknown

Limbonic_Art_-_Phantasmagoria

Phantasmagoira (2010)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s